Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


psykiskt självporträtt

här på bilden:
ett psykiskt
självporträtt

meditera över'
bilden en stund
och runka sedan

tiden går och Jesus
uppenbarar sig hela tiden

OK!

men var är
alla de fina sakerna
som jag lovats få

jag kommer
inte en cm
närmare harmageddon
i detta skitliv
utan tror inte
satan gett upp




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-12 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP