Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


filtbiten

jag undrar
om hon som
ska bli drottning
läser mina texter

under mina
dagar kom
många på skam

så resonerar
bara jag

de som förföljde mig
på 80talet
har nu tatuerats'

de biter i filten
och har tråkigt

de hatar mig
för att de
inte mera kommer
åt mig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-12 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP