Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinna reder sig alltid...

En kvinna gick in på krogen
valde snabbt mat sin vana trogen...
Servitören han då sa:
- Här serveras bara män ja...
- Då tar jag en... En lagom mogen...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-13 02:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även en kannibal har hörts kunna kan, äta stridbar fiende till man, kanske även där åt på stenen sin flat, en tidig form av ätande sin mat, men så verkar en del inte alls kunna eller ens vilja fånga en sann... (Texten? Jo, det var en saftig bit att som hugga tänderna i)
2023-04-13

    Sefarge VIP
Haah!Kvicktänkt på födokroken!
Som svar på tal,annat än
Torsdags-soppa?
;)
2023-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt