Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag såg han


Dö-d

Han gapade horunge
Var het, kom ner sa jag

Han dog i trappan
Min sista dag

Resan gick till Bologna
En dag innan det sprängdes

Nej det var nog innan
Men till saken:

Att undvika döden
Har följt mig

Tills nu
Då jag ej ser den




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-13 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano