Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kärlek

tänker trögt nu
på senare tid
men jag tänker

och bara få
må bra
är mitt mål


inga sömnproblem
inga problem
med socker
diabetes alltså

ett ögonblick
vet jag
dig min söta vän

sen är
allt borta




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-04-14 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP