Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn på en åker

Liksom ett barn
håller i ett garn
och tvinnar garnets ändar.

Då jag förstår
att vi olika sår
växter från olika riken.

Liksom barn
du tvinnar ditt garn
när jag vill så ängsfrön på min åker.

De blomster du sår
är det du förstår
en dag hon hittar ditt blommiga nystan.





Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-04-14 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP