Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan hösten

I sensommarsolens
värmande famn
hämtar jag ny
energi

 

Breder ut min
blåa filt
Sparkar av mig
mina skor

 

Liggandes på
rygg
kisar uppåt
mot himmel blå

 

Enstaka moln
svalkar
försvinner i den
blåa manteln

 

Hör hur
getingarna
ivrigt söka
efter nektar

 

Barn som njuter
glass
smälter långsamt
droppar ned

 

I sensommarsolens
värmande famn

 

 

 

 




Fri vers av WhatIsLife
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-08-13 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife