Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


esko

utan filtbiten
hade jag
fått kapitulera
för 40 år sen

deppad så länge
esko varit borta
från livet

deppad för att
tröst inte stod att få




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-15 04:56



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vemodigt, hoppas att du har kommit över det nu i alla fall.
2023-04-15
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP