Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han höll rätt ton

LÅGA C-n i baren dök upp
men barchefen såg dem i sin lupp...
Direkt skrek han till:
-Han varken får, ej vill...
Servera MINORS! Så barnslig grupp




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-15 06:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En annan som läste och funderte sedan, här är text med innehåll allaredan, sådant som tänkt frågas efter, varken ens håg står till reker eller kräfter, men käfta går från måndan till fredan...
2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt