Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi har en


objektiv sanning

Bojkott av kapitalvaror
Ger dig ett utrymme

Valet att avstå något
Du kanske gillar

Svält är inget val
utom för dom få

Som kärlek är det något som sker
Om du är öppen avstå

Men dela det lilla
Utan se dig om




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-15 17:32



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja, välj bort det onödiga och dela det nödvändiga...
2023-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano