Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


klar giraff

sugen på att
rita en giraff

en på
basels zoo
såklart

den enda
jag sett i verkligheten
såg mina ögon i basel

som nybörjare'
på interrail
for jag med tåget
till basel
och kom in
gratis på zoo

vet inget annat nu
än att giraffen
för denna gången
är klar
med för kort hals




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-16 02:33



Bookmark and Share


    mlc
Den är för stor för mig att rita (ska det vara så klart).
2023-04-16

    mlc
En gång gick jag förbi en tysk järnvägsstation mitt inne i Basel. Lite överraskande. Den är dock för stor för att ritas.
2023-04-16

    ej medlem längre
Men de är ju så långa, hur skulle den ha fått plats? Lagom hals är det enda som går in på pappret.
2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP