Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförklarligt

Jag vet att det är svårt att älska mig
Jag vet inte vem jag är och hur
Känslorna som kommer ur min sjuka skadade kropp
Snälla håll mig nära dig
Allt jag var och allt jag är kräver dig
Dina fingrar ska dansa över den kroppen jag saknar.




Fri vers av jagsomundrar
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-17 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar