Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statisk elektricitet

Hennes kropp var gjord av statisk elektricitet
Och hon var hjälplös, hon var fjäderlös
Hon blev avslöjad för något hon inte gjorde
Jag försökte stoppa det men jag var för sen




Fri vers av jagsomundrar
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-02-02 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar