Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tunnelbanan


Hård bänk där jag fantiserar.

Slänger en fimp ner på perrongen där redan tusentals fimpar skräpar.
Jag är precis som alla andra.
Tittar på när tåget spottar ur sig alla passagerare.
Ska till jobbet, affären, skolan eller hem.
Motoriskt så stiger jag på min tunnelbana.
Som robotar sitter vi alla här.
Jag kollar i min bok och låter min syn smeka bokstäverna.
Vet inte vad det står.
Tar inte in något.

Jag gör precis som alla andra.




Fri vers av jagsomundrar
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-21 13:24



Bookmark and Share


  Julio VIP
Svårt att koncentrera sig i vimlet
2023-08-21

  Alexander Gustafsson
Visst är det märkligt?

Bra fångat!
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar