Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig (älskar)

Jag ville endast slösa mina tankar på dig.
Ditt leende.
Dedär dumma jävla leendet
Hatar det.
Hatar dendär dumma jävla minen du gör när du har rätt.
Dina dumma jävla kyssar.
Fan ta dig och dina dumma jävla kyssar.

Fan vad jag älskar dig.




Fri vers av jagsomundrar
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-01 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar