Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som de andra

Förlåt för att jag är svag
Jag är inte som de andra
Jag lovar att inte tala med dem
Förlåt mig
Han är alltid här
Ibland så tar han på mig
Jag bryr mig inte riktigt
Det är skönt att veta att någon älskar mig
Jag hatar mina kläder
Jag vill att alla ska se hur vacker jag är
Snälla lämna mig inte
Du vet att jag älskar dig mer än gud
För gud svarar aldrig på min bön
Snälla svara på min bön




Fri vers av jagsomundrar
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-01 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar