Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor

Kanske är vi skapta från samma stjärna
Du och jag

Stjärnan som lyser upp min kärlek
Den stjärnan som jag ser när jag ber
Ber för att du ska komma tillbaka
Vinden för bort mina ord

Kanske är vi skapta från samma stjärna
Samma stjärna som sa åt dig att gå




Fri vers av jagsomundrar
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-04-01 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar