Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstiderna

Vinter
Vintern avundas hans utseende och
ber för den dagen han inte är så fin
som han är just nu.
Den dagen kommer inte.

Våren
Han gör med mig samma sak som
våren gör med körsbärsträden.
Han fick mig att känna mig vacker.

Sommaren
Hans ögon är målade med havets vågor
och med sommarens vackraste dagar

Hösten
Jag rodnar fortfarande
då han ger mig komplimanger.
Såsom de gröna löven rodnar
när hösten smeker sin kalla bris mot dem.




Fri vers (Fri form) av jagsomundrar
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-17 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar