Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld för mat


När jag var 12 så åt jag knappt något i 6 dagar.
Jag såg på den smala kroppen i spegeln och allt jag såg var det jag inte ville.

FET, ÄCKLIG OCH FUL

Den kroppen jag bevittnat ville jag växa ur.

Jag tryckte ner fingrarna i halsen
hoppades på att all skuld skulle hamna i toaletten

Det gjorde den.




Fri vers av jagsomundrar
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-10-01 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar