Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränner

Känslan i halsen den bränner och sliter
Sväljer den om och om igen
Försöker dölja den med annat
Inhalerar svarta moln
Sköljer med starkt
Men känslan stannar




Fri vers (Fri form) av jagsomundrar
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-17 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar