Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst klädda!

Paret står hos skräddaren Pär
de vill få sin kostym upplyft där...
- Den är inte på
ni nakna båda två...
- FÖDELSEDAGSKOSTYM JU PÅ ÄR!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-18 02:44



Bookmark and Share


    Askanden
endräkt
en bra dräkt
likaledes
adamsdräkt

2023-04-18

  lodjuret/seglare VIP
En människa kan vara mera upplagd för något, än en kostym kan vilja bli det. Ibland 'bidde det dock mindre än en tumme'. En handske är en handske, kastad eller ej, en läsning är en läsning, men en vante har åtminstone en tumme.
2023-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt