Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gårdagen i siffror

Och solen igår
och gnället
från min katt
på morgnarna
och gräset
som lockade
och colan som
Bella fick två
glas av
och KrisTina
som sågs
köra till mamman
och slutet som
vägrar komma
och kärleken till
lilla Malin
som håller
modet uppe




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-04-20 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP