Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skräcken

jag lever med minnen
av skräcken
jag kände
då Nilsson sa
att han
skulle döda mig

revolver hade
jag behövt

men bara en
bra porrfilm
kunde erövrat Nilssons
sinne




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-04-20 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP