" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




A,

 

 

eller som att kliva in i en färglös frukt

och måla den från insidan

 

 

 

 

 

 

pånytt

 

 

 




Övriga genrer av alfa VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-08-13 12:19



Bookmark and Share


  Christer VIP
tycker mycket om de två raderna

men jag tycker inte att "pånytt" behövs

/c
2006-08-17

  K*
aha ! häftigt! "måla den från insidan"
grymt bra koncentration
2006-08-17

  sol
häftigt.
instämmer med åsa -
och tänkvärd surrealism.

en text som stannar och letar sej in i mej.
2006-08-14

  johan sandén
Den som inte vet var han ska börja
ska börja där han står.
Men om man vet så är det bara att börja, ellerhur?
Det där var en utmärkt början.
Jag får en känsla av att han har startat flera gånger förut
och nu vet/visste han var han skulle börja.
2006-08-13

  Sanningsägaren VIP
du gick direkt på kärnan där
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén