Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIPPA


Ökar milen tankar med åren
blir tyngden dubblerad för varje suck

mängden gånger höjden gånger djupet
det räknar jag utan nät målet delat med insatsen
stämmer mer sällan

någonstans vid ekvationer såg jag en pensel doppas
såg jag orden hoppa jämnfota
då tog jag lyra med fel hand
hörde jag stämmor före musiken
blandade pastell med kokosolja
dansade ihjäl alla tvivel
var solen man vände sina palettblad

framför mig ligger nu en kortare sträcka
än den jag fått bakom mig
några springer redan lyckomilen
rundar krönet före min vädjan

jag drar mitt lass
stannar och tippar det åt sidan

mycket svårare än att fortsätta dra










Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-22 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP