Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uppväxt i


Dysfunktionell Familj

Sätter det spår
i dig som inte

Tar dig vidare
Din önskan som barn

Var harmoni
Du söker det

Kan ej avvika
Går fel

Spåren håller dig
Tätt till din upplevelse




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-22 19:19



Bookmark and Share


  Koloristen
"Var harmoni". Där är kampen. Spot on!
2023-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano