Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sexbomb

länge sen
ja, det var
tider sen jag
senast knullade

inte knullat på
24 år och tror inte
det nånsin mera¨
blir av

ingen chans här
på boendet

ingen chans med
kvinnan
som jag älskar
i byn

allt som allt
är döden kvar
om det inte vore för
att jag är utvald
för revolutionen




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-23 05:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten gör mig ledsen, kamelen gör mig glad!
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP