Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

abrupt

ett blodomlopp
i ett nätverk av ådror
alla sammanflätade
men inga vägar ut

tänk om du visste då
att det du uppfattat som vägen ut
var vägens slut




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-24 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP