Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På hemväg

 

mina tankegångar
leder fram till
trädet vars stam
armar inte kan famna
ett snitt i barken av misstag
ett uns av ljus tar sig in
flimrande genom lövverket
lyser över min inre geografi
helvetesgapet mörkmården
med hjälp av slanor och sly
brokonstruktion
hjälpligt hopfogade
från kant till kant
en knappt skönjbar stig
träder fram i ljuset
vågar jag mig steg för steg
prövande Din allomfattande
kärleks vandringsked

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-24 21:42



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Smärtsam
seren
sanning.
2023-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg