Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sia alltid svårt...

-Sonen min framtidsstrateg är!
Väl det bästa jobb han kan få Pär?
Blir lätt lyckans smed!
- Jag håller inte med!
Ej lätt! Hette förr olyckskorp här...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-04-25 09:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Här, där and just liksom everywhere...
2023-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt