Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med tanke på vad vi gör så gäller det


ATT FÖRSTÅ

Allt har konsekvenser
När vi i väst tror att vi är

Bäst så är vi pest
Även när vi är en gäst

Som objuden vill
Att resten ska var som väst

För vi vet bäst
För vårat är pest för er

Är det bäst att förstå
Att ni inte ska komma till väst




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-25 20:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Vildarna finns i väst", som en bok heter.
2023-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano