Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi ser att de som utnyttjar de som är


11 år och medhjälpare i en cartell

På SVT, är det underhållning
För oss, men vi är medlöpare

Så länge vi är pundare och
Tillåter kapitalismen stifta normen

Vad gör vi för att stoppa
Eller för att ge dom alla en chans?




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-25 20:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"A cheap holiday in other people's misery" (Sex Pistols)
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano