Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett smärtsamt farväl.

Jag ger upp
Ja, vad mer kan jag erbjuda. Jag är inte bra, inte ok. Nej, dags att stämpla ut.
Lämna detta skit-liv?
Vad har jag ens att bidra med,
Vem faan tror jag att jag är?
När du inte ens ser mig.?
Existerar jag ens mer.
Jag vill men orkar inte mer,
Ett farväl vore så mycket enklare.
Så satans mycket mindre smärta.
Typ.

Jag ville vara så mycket mer
Så mycket mer än jag ens blev.
Som jag ens mäktade med.

Förlåt.
Allt jag kan be om..
Denna världen var inte för mig.
Inte ens lite..

Kommer dock aldrig glömma,
Dig.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-04-26 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP