Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YOU! YOU! LIT ME UP AGAIN!

I just want to dance with you once
hold you in my arms much more
och bara tanken på att om det går
att du hör mig och förstår
total glädje i mig då redan rår...
Men så klart att jag dig nu når
för önskningen min
väl rakt upp till dig bara går
idag är det ju så solklart, inget
hinder slår igen, för oss min vän
FÖR HIMLEN JU HELT ÖPPEN STÅR!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-04-27 09:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En god sak med regn för öppen ridå,
är att pollenallergin ej är rikligt på, lust att skapa samt leva något för, det både såväl känna att 'ej rosorna dör'...
2023-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt