Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kyss hägglund

det jag lärt mig
i år slår
ut allt jag lärt
mig sen jag var
tio år

nu tjejer
kan jag kyssas korrekt
nu tjejer vet jag
hur man
charmar en tjej
'
först nu

kom till mig
medan jag är
kvar i världen




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-27 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP