Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRIVA


Det händer inte igen lika omöjligt
som ett vindspel vid nästa bris
inget sker två gånger
bara på nytt
mig händer hela tiden
förinställd att stanna
mindre kraft än drivved

syret i blodet tar innerspåret i bortre kurvan
snart inne på sista varvet
snart domnar jag bort

förmår mig resning hänger mitt vindspel
att ljuda mig långt ut till livs
det blir inte exakta melodier
inte samma mönster genom luften

bara en ny rörelse som gör en ny









Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-29 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP