Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27 april


Stanna i min säng

Jag vill ha dig här
Som den dödsdömde tar emot sin sista kyss
Kom; ta mig i din famn! Omslut mig med din värme
Säg att allt kommer bli bra
Fastän vi båda vet att det är nära
Samtidigt önskar jag du kunde dra åt helvete
Jag vill aldrig se dig igen!
Men tillbringa natten i min säng
Och håll om mig igen
Gör det uthärdligt för mig
Att säga hejdå
Och ge dig en kyss
Jag vill det egentligen inte
Kom; stanna med mig!
Håll om mig, såsom jag älskar
Och jag kommer gråta som ett barn
För faktiskt älskar jag dig så
Att mitt hjärta brister i två
Snälla, stanna hos mig




Fri vers av Anna-Sara
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-30 18:55



Bookmark and Share


    Tidsljus
Dödsdömda brukar få en sista cigarett.
2023-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara