Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens Skiftande hastigheter

Tiden
Långsam promenad
Ferrari
Flera år
Tiden syns i
Vinden
Stilla
Lugn
Storm
Sekundmeter
Molnen
Se molnen
Tid
Konkret
Ferrari
Ferrari
Utan broms




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-01 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP