Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

familjeutflykt till akuten



Den morgonen vaknar jag av att någon skriker. Det är jag själv som gapar värre än när grannens ungar landar bredvid studsmattan och får åka med igen på familjeutflykt till akuten.

Klart jag är obalanserad när jag vaknar bredvid dig, drömde om att vara bosatt på ett mentalsjukhus i rotation kring solen och hur stjärnorna som pryder pyjamasen rymt genom fönstret.

Jag försöker andas långsamt, men får bara fram ett kvävt skrik när jag ser hur stjärnorna bleknat på tyget. De finns inte under täcket och nedanför sängen är det alldeles tomt och ensamt.

Nu är också du vaken. Du undrar om jag är kåt eftersom pyjamasen är avig, eller om det är grannens barn som lyckats göra rymdlandningen i vår trädgård medan jag drömde.

_________




Prosa av Jag är fan större än Sartre
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-01 16:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Nattliga äventyr kan landa hur som helst
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre