Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För stunden/För evigt

Du vill ha mig för stunden
men jag fångar drömmar i din röst

För du är vinden som kommer och går
och jag är havets vågor som börjar om

Du säger att vi är på väg bort
åt olika håll och olika liv

Vem vet, om huset i Italien?

Jag plockar citroner i molnen om nätterna
och drunknar i ditt hår

Du säger att framtiden är min och inte vår
Men jag sitter fast i nuet och håller andan tills du går

Kan inte förmå mig att lämna din kärlek
för sånt som ännu inte hänt

Inte riktigt än









Fri vers (Fri form) av Bekräftelsehora
Läst 47 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-01 17:59



Bookmark and Share


  MagisterZ
fint diktat!
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsehora
Bekräftelsehora