Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådar & Garn

Hålla ihop mod
Hålla ihop hopp
Hålla ihop livsfilosofi

Tro på ljus
Tro på liv
Tro på en bättre tid

De drar i mig utan att förstå
De kräver mig utan att förstå
De kväver mig utan att förstå

Tålamod för andra
Tålamod ges inte igen
Tålamod med egen försämring

Se mig i min sorg
Se mig i min skörhet
Se mig i de trådar och garn jag griper efter




Bunden vers (Annat versmått) av Moviemaster VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-05-01 21:15



Bookmark and Share


  Tina-sol
Grip bara grip (som galleriet heter), efter trådarna.
2023-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP