Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu tar jag tillbaka dig

Regnet obehindrat
Det var det enkla den natten
Svårare att lägga om våra sår
Vår relation hade varit
infekterad en tid

Vi har snäst åt varandra
helt olikt vår kompass
och vilja




Fri vers (Fri form) av Lilla vän
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-02 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän