Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kyssen

Stack iväg
Från allting

Sen dök Anna
Från Uppsala opp

Hej Anna!
Jag vill träffa dig

Helst här i min tvåa
Där Satan trivs bäst

Jag är sugen på
Annas kyssar

Jag har helt nyligen
Lärt mig kyssas
Så första kyssen som
Jag lärde av Solveig
1969 kommer du inte
Att skratta åt
Som Paula och
Margareta gjorde




Fri vers (Modernistisk dikt) av SatansSon VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-05 00:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dålig stil av Paula och Margareta! Kyssarna finns i himlen, här finns satan och hans helvete. Men sen skrattar ingen.
2023-05-05
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP