Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten flicka stor


river tyget
sliter
kastar glaset
krossar
sparkar dörren
söndrar
slåss för livet
bråkar

protesterar
vägrar
står upp för mig
skriker
skriker högre
gråter
kväver tåren
andas

upp på benen
stannar
står mot stormen
kvar
ilskan glittrar
skyddar
liten flicka
stor




Fri vers av MariL VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-05 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP