Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är förlorad

Jag kommer aldrig att ta mig levande ur det här
tänker jag där jag ligger och ser på dig
Du har inte vaknat än
och du är för vacker för att jag ska våga väcka dig
Men jag önskar du snurrade runt
så jag kunde få en liten skymt av din söta rumpa




Fri vers av Mandy
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-08-13 19:00



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
vilken fin dikt.. personligen kan jag inte skriva kärleksdikter men blir glad när jag får läsa vacker kärlek och den där söta rumpan sätter bilder.. snyggt
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Mandy