Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är förlorad igen, på håll men ändå förlorad

Och där jag är
ströendes diamanter i ditt varje ögonkast
bedjandes änglarna att dansa i ditt varje fotsteg, flyga dig igenom din dag

Hur jag såg dig dansa
till vad jag trodde var mitt hjärtas slag




Fri vers av Mandy
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-02 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy