Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och när du sov la jag mitt hjärta i din dröm

Och när du sov dansade jag till dina hjärtslag
Så försiktigt
Så rädd att du skulle vakna

Med en halvmillimeters mellanrum smekte jag ditt hår
Kysste jag din panna
- skrev ner min kärlek på din underarm

Ljudlöst bröt jag upp mitt bröstben
Och la mitt hjärta i din dröm




Fri vers av Mandy
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy