Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var det där med att hitta sig själv

Det var det där med att hitta sig själv.

Hade alltid trott det skulle bli svårt.
Men så dansade du in i mitt liv med snöflingor virvlandes i dina steg.
Och jag visste att jag var den jag alltid velat vara.



Det var det där med att aldrig ångra vad man gjort.

För vad jag än säger att jag tänkte och vad jag än tycker att jag borde
Så har jag hittat min plats i livet.
Intet steg på Stockholms grumliga gator har varit förgäves, ty de har fört mig hem.



Det var det där med att strunta i allt man inte vill göra.

Så jag åkte inte hem den helgen.
Höll inte min pappa i handen och klappade min sjuka styvmor på pannan.
Jag ringde aldrig mitt ex för att förklara vad som hänt.
Ringde inte min mamma för att säga att hon inte behövde oroa sig.



Det var det där med att leva sitt liv för sig.

Så jag grävde mig en soffa i snön och njöt. Satt där tills den smält och tänkte på dig.




Fri vers av Mandy
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-13 19:10



Bookmark and Share


    mr cloud
bra,
denna dikten ger mig en känsla av något,
men jag förstår inte vad..
gillar vad du skriver, fortsätt så ! (:
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mandy