Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre slag slår Upphostade Hjärtan i regel, några fler om man är riktigt ledsen.

Jag hade glömt huvudvärken.
Hur ont det gör när man gråtit sig helt tom
Jag hade glömt hur ögonen kan svida
av torkan då tårarna tagit slut

Jag hade glömt hur jag brukade hosta
upp delar av mitt hjärta
Jag hade glömt hur det kändes
Att se skärvornas sista slag




Fri vers av Mandy
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-13 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy