Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du visste vad jag letat ord för dig... Hur jag letar och försöker.


Änglarna i dina spår

Orden känns ibland så långt borta och staden så ofantligt
Trång
Äcklig
Men sen var det ditt nyckelben och på det sätt vilket det ledde från din hårt kantiga axel
till din mjukt rundade halsgrop.

På det sätt jag redan kysst varje centimeter av din kropp
Tre gånger
Minst

Ändå lockade jag änglarna att dansa i dina fotspår
Bedjandes om mer




Fri vers av Mandy
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy